Ψυχολογία / Προσωπική ανάπτυξη

3+1 Βιβλία Αυτοβελτίωσης για να φτάσεις στην Ελευθερία!

βιβλία αυτοβελτίωσης

Η πραγμάτωση της προσωπικής ελευθερίας είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που βιώνουμε στη σύγχρονη κοινωνία. Πράγματι, η κοινωνική αλλοτρίωση και ο κομφορμισμός αποτελούν σημαντικό κίνδυνο για την προσωπική ανάπτυξη των ανθρώπων. Την ίδια στιγμή, οι δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά μας είναι απέραντες – αν επιλέξει να τις ξεκλειδώσει κανείς. Με την επιθυμία να προσφέρουμε στο αναγνωστικό κοινό τα καλύτερα δυνατά μέσα προς αυτήν την κατεύθυνση, οι Εκδόσεις iWrite επιλέγουν και σας παρουσιάζουν 3+1 βιβλία αυτοβελτίωσης, με την υπογραφή κορυφαίων επαγγελματιών του χώρου, που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην ανακάλυψη του εαυτού σου και στην επίτευξη της ελευθερίας!

 

30 Κλειδιά

Τι θα έκανες αν µάθαινες πως κρύβεις µέσα σου ένα τεράστιο εύρος δυνατοτήτων, σαν έναν χαµένο θησαυρό; Θα επιδίωκες να τον αναζητήσεις και να τον ξεθάψεις για να αποκτήσεις το πλούσιο περιεχόµενό του; Με αυτό το σκεπτικό δηµιουργήθηκαν τα 30 Κλειδιά. Καθένα είναι σχεδιασµένο έτσι ώστε να ξεκλειδώσει µία από τις δυνατότητές σου και να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις πράγµατα για τον εαυτό σου που ίσως δεν γνώριζες µέχρι τώρα. Ένας θησαυρός που θα σου υπενθυµίσει, ερχόµενος στην επιφάνεια, την αξία που έκρυβες µέσα σου όλον αυτό τον καιρό.

Ο έμπειρος εκπαιδευτής ανθρώπινου δυναμικού, τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό τομέα, Αστέριος Σαμαράς υπογράφει έναν ολιστικό οδηγό αυτοβελτίωσης, αποτέλεσμα τόσο της μελέτης δυτικής και ανατολικής φιλοσοφίας και των πολυάριθμων ταξιδιών του ανά τον κόσμο, ο οποίος ανοίγει διάπλατα τις πόρτες για όψεις του εαυτού που κάποιος μπορεί να μην έχει σκεφτεί καν ότι υπάρχουν!

 

Τα Φτερά της Αλλαγής

Η ζωή µας αλλάζει συνεχώς, όταν δεν ξέρουµε ποιο είναι το επόµενο βήµα. Μπορεί να είναι µια ασθένεια, µια απόλυση. Μπορεί να είναι η αρχή ή το τέλος μιας σχέσης, η δημιουργία μιας οικογένειας. Ενδεχομένως να πρόκειται για τη μετάβαση σε μια διαφορετική περίοδο της ζωής. Οι αλλαγές είναι αναπόσπαστο κοµµάτι της εξελικτικής διαδικασίας της ζωής αλλά και αναφαίρετο δικαίωµα των ανθρώπων.

Σε αυτό το βιβλίο, η πολύπειρη θεραπεύτρια και συντονίστρια εργαστηρίων Ρούλα Παπαθανασίου επιχειρεί να εµπνεύσει τον αναγνώστη να δει τις αλλαγές ως µια µοναδική ευκαιρία να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό της και να επιλέξει εκ νέου την ιστορία που θέλει να ζήσει. Σύμφωνα με τα λόγια της ίδιας, ”θα µπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί ως ένας οδηγός, µια πυξίδα που µεταµόρφωσε τη δική µου ζωή αλλά και ενέπνευσε χιλιάδες ανθρώπους µε τους οποίους ήρθα σε επαφή”. Ένα βιβλίο κατάλληλο για κάθε αναγνώστη που δυσκολεύεται βλέποντας τη ζωή του να αλλάζει αλλά και για εκείνους που χρειάζονται περισσότερα εργαλεία για να πάνε παρακάτω.

 

3+1 βιβλία αυτοβελτίωσης που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη της ελευθερίας!

 

Η Αρχιτεκτονική της Προσωπικής Ελευθερίας

Ο κάθε ένας από εµάς που έρχεται ως επισκέπτης σε αυτή τη ζωή, φέρει τη δική του µοναδική ταυτότητα, το δικό του µοναδικό DNA και διανύει τη δική του µοναδική διαδροµή προς την αυτοπραγµάτωση και την ελευθερία. Η διαδροµή αυτή είναι «κοµµένη και ραµµένη» µε κοµµάτια σε διαφορετικά γεωµετρικά σχήµατα, χρωµατισµένη ή ασπρόµαυρη, διακοσµηµένη µε κάκτους ή γιασεµιά και που όλα αυτά συνθέτουν τη µοναδικότητά της.

Αντλώντας πολύτιμη εμπειρία από την μακρά παρουσία της στον τομέα της επιχειρηματικότητας και εφαρμόζοντας τις επαναστατικές γνώσεις που απέκτησε κατά τη διάρκεια των σπουδών της σε Ψυχολογία και Συμβουλευτική, η Πέγκυ Μουζάκη μας παραδίδει ένα πόνημα που διαφέρει από τα υπόλοιπα βιβλία αυτοβελτίωσης. Η παρούσα μελέτη συνιστά έναν οδηγό µε ερωτήµατα και ασκήσεις που θα φέρει τον αναγνώστη στη δική του αυτεπίγνωση.

 

Το Μονοπάτι της Ελευθερίας – Ho’oponopono

Μια πανάρχαια μέθοδος συμφιλίωσης και συγχώρεσης. Αυτό το βιβλίο µας βοηθά να αναγνωρίσουµε και να αποµακρύνουµε όσα µας εµποδίζουν να αντιληφθούµε την παρουσία της αγάπης. Μας ωθεί να αναγνωρίσουµε ότι ο ορατός κόσµος είναι µια αντανάκλαση αυτού που είµαστε. Οι σκέψεις, οι πεποιθήσεις, οι προκαταλήψεις και οι προσδοκίες µας προβάλλονται προς τα έξω και µετά γίνονται αντιληπτές σαν εξωτερική πραγµατικότητα. Η πρακτική Ho’oponopono µας ενδυναµώνει ώστε να ανακτήσουµε τη δύναµή µας και να αποκτήσουµε τον έλεγχο της ζωής µας. Μας δείχνει τον τρόπο να θεραπεύσουµε τις τοξικές σκέψεις, µνήµες και συναισθήµατα. Μας περιγράφει τον δρόµο της ελευθερίας που περνά από τη συγχώρεση και οδηγεί στην εσωτερική ειρήνη.

Η Βιολέτα Ψωφάκη μεταφέρει τα βιώματα της από το μακροχρόνιο ταξίδι αυτοανακάλυψης της στο χαρτί με ένα πρωτοποριακό βιβλίο αυτοβελτίωσης. Ένα βιβλίο το οποίο υπόσχεται να ανοίξει τις πύλες για να βρεθούμε σε έναν κόσμο με περισσότερη αγάπη.

30 Κλειδιά

Ανακτώντας την ευεξία στη ζωή μας

book
17.00  15.30 

Τα Φτερά της Αλλαγής

Μυστικά για συνειδητή πλεύση στους ωκεανούς της ζωής

book
E-book
14.00  12.60 

Διατίθεται σε Ebook

Google Play
Apple Store
Kobo
smash

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *