Η iWrite Creative Team ξεκίνησε ως μια νέα πολλά υποσχόμενη καλλιτεχνική εκδοτική ομάδα που με έδρα τη Θεσσαλονίκη το 2010 θέλησε να στρέψει το βλέμμα σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στις τάξεις της εκδοτικής ομάδας υπάρχουν Έλληνες καλλιτέχνες και επαγγελματίες των εκδόσεων με πλούσιες σπουδές και εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι οποίοι έχουν θέσει ως στόχο την παραγωγή αξιόλογων έργων πολιτισμού που να μπορούν να “σταθούν” και εκτός των ελληνικών συνόρων.

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα των εκδόσεων iWrite για να γνωρίσετε μερικά από τα projects που έχει αναλάβει και έχει φέρει εις πέρας με επιτυχία, να αντιληφθείτε την υψηλή αισθητική που διέπει τα έργα της και να ενημερωθείτε εκτός των συμβατικών, για τις υπηρεσίες και τα ολοκληρωμένα πακέτα έκδοσης και προώθησης που προσφέρει. Η ομάδα στο πλαίσιο της διάδοσης της συγγραφικής τέχνης έχει υλοποιήσει πολλά ελπιδοφόρα projects, όπως διαγωνισμούς και υποτροφίες για συγγραφείς, προγράμματα στήριξης συγγραφικών ομάδων για συλλογικά έργα κ.ά.

Η ανάπτυξη του iWrite δεν σταματάει ποτέ. Το δίκτυο διανομής μας μεγαλώνει διαρκώς καλύπτοντας και τα πιο απόμερα μέρη της Ελλάδος και της Κύπρου. Η τεχνολογία είναι ο σύμμαχός μας και διαρκώς εκμεταλλευόμαστε προς όφελος των βιβλίων μας τα νέα ψηφιακά εργαλεία που διαρκώς εξελίσσονται. Στόχος μας είναι να δώσουμε διέξοδο (με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης) στο όραμα εκατοντάδων δημιουργικών Ελλήνων, ώστε να προσφέρουν το έργο τους στο ελληνικό, κυπριακό και παγκόσμιο κοινό. Για τον λόγο αυτό, κρατάμε χαμηλά τις τιμές και κάνουμε ανοικτή πρόσκληση σε όσους συγγραφείς θέλουν να κάνουν τη διαφορά!

Μετά από δέκα χρόνια διαρκής παρουσίας στο πλευρό Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, με περισσότερα από 800 βιβλία, με περισσότερους από 900 συγγραφείς (από κάθε γωνιά της Ελλάδας και αρκετές πόλεις του εξωτερικού) να ανήκουν ήδη στην οικογένεια του iWrite.gr, με πάνω από 2.500 συγγραφείς να έχουν ήδη ενημερωθεί υπεύθυνα και αφιλοκερδώς από την εκδοτική μας ομάδα (και επομένως να έχουν αποκτήσει τη γνώση να προστατέψουν τα έργα και τον εαυτό τους), με εκατοντάδες βιβλιοπωλεία σε Ελλάδα και Κύπρο να φιλοξενούν έργα μας και με χιλιάδες αντίτυπα βιβλίων να έχουν ήδη φτάσει στα χέρια των αναγνωστών σε Ελλάδα, Κύπρο και πλήθος χωρών του εξωτερικού (Γερμανία, Αυστραλία, Η.Π.Α., Γαλλία, Αγγλία, Αυστρία κ.ά.), σύσσωμη η δημιουργική εκδοτική ομάδα του iWrite.gr αισθάνεται την ανάγκη να σας ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο όραμά της για ένα ηθικό εκδοτικό μοντέλο, με ευρωπαϊκά standards, που τοποθετεί ως πυρήνα της εκδοτικής διαδικασίας τον συγγραφέα και τον πιθανό αναγνώστη του.

Συνεχίζουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό, το ίδιο μεράκι και τον ίδιο “έρωτα” (όπως όταν ξεκινούσαμε τον Αύγουστο του 2010) για το “καλό βιβλίο” να υπηρετούμε δημιουργικούς Έλληνες και ξένους συγγραφείς που εμπιστεύτηκαν ή θα εμπιστευτούν τα “πνευματικά τους παιδιά” στα χέρια μας, με ένα και μοναδικό στόχο κάθε φορά: αρτιότατα και ξεχωριστά βιβλία που μπορούν να “σταθούν” αισθητικά και εκδοτικά στην παγκόσμια εκδοτική κοινωνία.

Η οικογένεια των συγγραφέων του iWrite απαριθμεί ήδη δεκάδες νέους και παλιούς συγγραφείς, με δεκάδες άκρως προσεγμένες εκδόσεις. Εσύ θα το τολμήσεις;