Η δημιουργική μας ομάδα πιστεύει ακράδαντα ότι η φυσική θέση ενός βιβλίου είναι στο βιβλιοπωλείο. Ως εκ τούτου, από την ίδρυσή μας εξασφαλίσαμε στρατηγικές συνεργασίες με τις κορυφαίες αλυσίδες βιβλιοπωλείων της χώρας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως τα βιβλία μας τοποθετούνται στα καταστήματα Public και σε βιβλιοπωλεία όπως η Πολιτεία, η Πρωτοπορία, ο Ιανός, το Books Plus, ο Ευριπίδης, ο Πατάκης, ο Μαλλιάρης κ.ά. Επίσης, η καθημερινή συνεργασία μας με τις κορυφαίες εταιρείες διανομής συμβάλλει ώστε να επιτυγχάνεται πανελλαδική και παγκυπριακή κάλυψη για τους τίτλους μας. Φυσικά συνεργαζόμαστε και στηρίζουμε έμπρακτα τα εκατοντάδες μικρά “βιβλιοπωλεία της γειτονιάς”, αφού η εμπορική αντιμετώπισή μας προς αυτά είναι όμοια με αυτήν της μεγαλύτερης αλυσίδας βιβλιοπωλείων της χώρας. Θεωρούμε, άλλωστε, ότι το μικρό βιβλιοπωλείο πρέπει να στηριχτεί τόσο από τους εκδότες και τους αναγνώστες, όσο και από την πολιτεία, γι’ αυτό και έχουμε δηλώσει ανοιχτά ότι είμαστε ενάντια στην κατάργηση της ενιαίας τιμής του βιβλίου. Επιπρόσθετα, τα σημαντικότερα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία της Ελλάδος και της Κύπρου, μια αγορά που αναπτύσσεται ταχύτατα τα τελευταία χρόνια, αποτελούν στενούς μας συνεργάτες.

Όμως, πέρα από τη διανομή του μέσω ενός βιβλιοπωλείου, ένα βιβλίο μπορεί να εκτεθεί στους αναγνώστες και με άλλους τρόπους. Οι εκθέσεις βιβλίων, οι υπαίθριες αυτές γιορτές που μαγνητίζουν τους αναγνώστες και πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στη χώρα μας, προσελκύουν χιλιάδες εν δυνάμει αναγνώστες. Οι εκδόσεις μας συμμετέχουν αδιαλείπτως από την ίδρυσή τους στις σημαντικότερες από αυτές. Ενδεικτικά αναφέρουμε: Φεστιβάλ βιβλίου Θεσσαλονίκης, Έκθεση βιβλίου ΘεσσαλονίκηςΦεστιβάλ βιβλίου στο ΖάππειοΈκθεση βιβλίου στο ΠασαλιμάνιΦεστιβάλ βιβλίου στο Πεδίο του ΆρεωςΈκθεση ΝαυπλίουFantasy Festival στην ΑθήναFantasmagoria στη Θεσσαλονίκη κ.ά. Τέλος, ξενόγλωσσους τίτλους μας θα συναντήσετε και κατά την επίσκεψή σας στη Διεθνή Έκθεση βιβλίου της Φρανκφούρτης.

Μεγάλη βαρύτητα δίνουμε επίσης και στις άμεσες πωλήσεις (δηλαδή στις πωλήσεις χωρίς μεσάζοντες), μέσω της διοργάνωσης βιβλιοπαρουσιάσεων σε Ελλάδα και Κύπρο, ώστε οι συγγραφείς μας να έρθουν ακόμη πιο κοντά στο αναγνωστικό τους κοινό. Βιβλιοπαρουσιάσεις μας μπορείτε να παρακολουθήσετε σε μία βιβλιοθήκη, σε ένα καλαίσθητο καφέ, σε ένα βιβλιοπωλείο, ακόμα και σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπως σε μία έκθεση βιβλίου. Από τον ακριτικό Έβρο έως τη Λευκωσία, φροντίζουμε να φέρνουμε σε επαφή τους συγγραφείς μας με τους αναγνώστες.

Όντας παιδιά της τεχνολογίας, παρέχουμε συχνά κίνητρα στους αναγνώστες μας για να κάνουν τις παραγγελίες τους μέσω του site μας. Τα social media επίσης αποτελούν επιπρόσθετα ακόμα ένα δυναμικό μέσο προώθησης και αυτό είναι κάτι που δεν παραγνωρίζουμε. Δεκάδες συνεργάτες μας σε InstagramFacebook και YouTube, πολλές φορές λειτουργούν ως μεταπωλητές βιβλίων, αφού πέρα από την παρουσίαση ενός τίτλου μας, φροντίζουν να έχουν και το αντίστοιχο link αγοράς.

Και δεν μένουμε μόνο εκεί… Οι εκδόσεις iWrite ήταν από τους πρώτους εκδοτικούς οίκους στη χώρα που απέκτησε πιστοποιημένο σύστημα κλειδώματος ψηφιακών βιβλίων, από τις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής λογισμικού της παγκόσμιας αγοράς. Ως εκ τούτου, μπορείτε να προμηθευτείτε τα ebook μας, πέρα από τη δική μας ιστοσελίδα, και από δικτυακούς τόπους παγκόσμιων κολοσσών του είδους, όπως την Amazon Inc. (με 10 online stores σε 10 γλώσσες), την Apple Inc. (με το δημοφιλέστατο iBooks store), κ.λπ. Χάρη σε τέτοιου υψηλού επιπέδου συνεργασίες, εξασφαλίζεται δυνητικά αναγνωστικό κοινό δεκάδων εκατομμυρίων αναγνωστών σε όλες τις πιθανές συσκευές ανάγνωσης (smartphones, eReaders, tablets, PCs, Mac κ.λπ.), ενώ παράλληλα ο συγγραφέας επωφελείται από τον ισχυρότερο μηχανισμό προστασίας της πνευματικής του ιδιοκτησίας (Adobe DRM Protection). Μαζί με τους συνεργάτες μας, συνεχίζουμε να αναζητούμε και να ανοίγουμε καθημερινά νέα σημεία προβολής των τίτλων μας, με το ίδιο πάθος όπως αυτό της πρώτης ημέρας.