Η δημιουργική εκδοτική ομάδα iWrite προσφέρει μία σειρά από γραφιστικές, διαδικτυακές, τυπογραφικές, διαφημιστικές και λοιπές υπηρεσίες, καλύπτοντας έτσι όλο το φάσμα των αναγκών που μπορεί να έχει ο σύγχρονος Έλληνας ή ξένος συγγραφέας. Και όλα αυτά μέσα από συνεργασίες με τους καλύτερους επαγγελματίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα των υπηρεσιών που φθάνουν σε εσάς. Παρακάτω παρατίθεται ένα ενδεικτικό μόνο μέρος των υπηρεσιών που μπορεί να αναλάβει η ομάδα του iWrite και για τις οποίες μπορούμε με 100% σιγουριά να πούμε πως είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί σε όλα τα επίπεδα (κόστος, ποιότητα και εξυπηρέτηση).

συμβατική έκδοση

(offset εκτύπωση, μεγάλο τιράζ, μεγάλος αριθμός αντιτύπων) | ενδιαφέρεστε για εκτύπωση μεγάλου αριθμού αντιτύπων και διανομή του σε εκατοντάδες βιβλιοπωλεία σε Ελλάδα και εξωτερικό; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε μαζί την καλύτερη δυνατή λύση!

print-on-demand έκδοση

(ψηφιακή εκτύπωση, περιορισμένα αντίτυπα) | θέλετε να δείτε το βιβλίο σας τυπωμένο σε λίγα αντίτυπα ή ψάχνετε φθηνές οικονομικά λύσεις για να ξεκινήσει το βιβλίο σας το δικό του ταξίδι; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε μαζί την καλύτερη δυνατή λύση!

καλλιτεχνική επιμέλεια

(σελιδοποίηση εσωτερικού και σχεδίαση μακέτας εξωφύλλου) | θέλετε ένα άκρως επαγγελματικό και άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα για το βιβλίο σας; Ένα προσεγμένο εξώφυλλο που να… περνάει το μήνυμα που θέλετε; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε μαζί την καλύτερη δυνατή λύση!

φιλολογική επιμέλεια

(διόρθωση ή επιμέλεια) | θέλετε να επιμεληθεί το βιβλίο σας ένας φιλόλογος με εμπειρία στον ελληνικό εκδοτικό χώρο, δίχως μάλιστα να σας κοστίσει υπερβολικά; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε μαζί την καλύτερη δυνατή λύση!

μετάφραση βιβλίου

(σε ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά κ.ά.) | θέλετε να δείτε το βιβλίο σας στα αγγλικά; Να προσεγγίσετε αναγνώστες σε όλο τον κόσμο; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε μαζί την καλύτερη δυνατή λύση!

διαδίκτυο

(author’s blog και book promo-site) | αναζητάτε σύγχρονες λύσεις internet για να “δουλέψουν” για το δικό σας βιβλίο ή τη συγγραφική σας καριέρα; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε μαζί την καλύτερη δυνατή λύση!

διανομή

(τοποθέτηση σε συμβατικά ή online βιβλιοπωλεία σε Ελλάδα και εξωτερικό) | θέλετε να δείτε το έργο σας στα ράφια των βιβλιοπωλείων ή στις διαδικτυακές προθήκες online καταστημάτων; Στο Amazon.com μήπως; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε μαζί την καλύτερη δυνατή λύση!

προώθηση & marketing

(ιστοσελίδες, περιοδικά, book trailers, Social Media κ.ά.) | θέλετε να παρουσιάσουν το έργο σας έντυπα ΜΜΕ ή ιστοσελίδες; Να γεμίσει το Facebook με το εξώφυλλο του βιβλίου σας; Να δουν εκατοντάδες (ή χιλιάδες) Έλληνες και ξένοι το trailer του δικού σας συγγράματος; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε μαζί την καλύτερη δυνατή λύση!

events organizing

(βιβλιοπαρουσιάσεις, book signing, φωτογραφικές εκθέσεις κ.ά.) | θέλετε να οργανώσετε την παρουσίαση του δικού σας βιβλίου ή μία φωτογραφική έκθεση για να παρουσιάσετε το έργο σας; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε μαζί την καλύτερη δυνατή λύση!

συμβουλευτική συγγραφέων

(επί του βιβλίου σας, επί του συνολικού σας έργου, περί μελλοντικών έργων κ.λπ.) | θέλετε να μιλήσετε για το έργο σας με έναν αναγνωρισμένο συγγραφέα; Να πάρετε συμβουλές για τη δική σας καριέρα και να ακούσετε την κριτική του; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε μαζί την καλύτερη δυνατή λύση!

Μελέτη Έκδοσης, Δίχως Κόστος!

Μην περιμένεις άλλο! Ζήτα τη δική σου μελέτη έκδοσης σήμερα…