Αρεστή Ρεσπάκη
Με τον Φόβο της Μοναξιάς – μυθιστόρημα

| Οικογένεια Συγγραφέων του iWrite

Πόσο σημαντική είναι η συγγραφή για εσένα;

Είναι ταξίδι της ψυχής μου, σε εικόνες και συναισθήματα που με γαληνεύουν, και ομορφαίνουν τη μέρα μου. Και είναι, το μεγάλο κρυφό ξεχωριστό μυστικό μου, ή μάλλον ήταν, μέχρι και τη μέρα που αποφάσισα να το μοιραστώ με όλους εσάς γύρω μου!

“Εμπιστεύτηκα το iWrite και δικαιώθηκα. Και σήμερα το εμπιστεύομαι, μοναχά τώρα, τώρα που έχω γνωρίσει προσωπικά όλους τους νέους που απαρτίζουν την δημιουργική του ομάδα, αυτούς όλους που συνεργάστηκαν άψογα μαζί μου, που με έκαναν να τους νοιώσω και να τους θεωρώ δικούς μου ανθρώπους. Τους θαυμάζω όλους για το μεράκι τους, τον ενθουσιασμό τους, την τόλμη τους, τον επαγγελματισμό και τη φαντασία τους, και πιστεύω, διαισθάνομαι και βλέπω ότι έχουν επιτυχημένη και ανοδική πορεία.”

Πώς αισθάνθηκες όταν εξέδωσες το βιβλίο σου;

Μοιρασμένη χαρά, διπλή χαρά, λέγαν οι παπούδες στο χωριό μου! Πολλαπλή λοιπόν η χαρά μου, αφού ο Νίκος, ο Βαλάντης, ο Γιώργος, ο Αντώνης, σχεδόν όλη η ομάδα του iWrite ήταν οι πρώτοι που μοιράστηκαν τη χαρά μου, την στιγμή που πρωτοκράτησα τα βιβλία στα χέρια μου, αλλά και μεγάλη αγωνία, έκπληξη και απορία, ποιοι, πόσοι, πότε θα ξεφυλλίσουν τις σελίδες τους, για να πλημμυρίσει και η δικιά τους ψυχή, από εικόνες και συναισθήματα που θα τους γαληνέψουν και θα τους ταξιδέψουν συνάμα στα ξεχασμένα από το χρόνο κρυφά μυστικά τους!

Γιατί πιστεύεις ότι έκανες τη σωστή επιλογή με το iWrite.gr;

Για αυτοέκδοση των γραπτών μου με το iWrite με παρακίνησε μία φίλη μου, η Στέλλα.
Και πείστηκα. Και χωρίς να ψάξω για κάτι άλλο, εμπιστεύτηκα το iWrite και δικαιώθηκα. Και σήμερα το εμπιστεύομαι, μοναχά τώρα, τώρα που έχω γνωρίσει προσωπικά όλους τους νέους που απαρτίζουν την δημιουργική του ομάδα, αυτούς όλους που συνεργάστηκαν άψογα μαζί μου, που με έκαναν να τους νοιώσω και να τους θεωρώ δικούς μου ανθρώπους. Τους θαυμάζω όλους για το μεράκι τους, τον ενθουσιασμό τους, την τόλμη τους, τον επαγγελματισμό και τη φαντασία τους, και πιστεύω, διαισθάνομαι και βλέπω ότι έχουν επιτυχημένη και ανοδική πορεία. Όπως και εύχομαι, ακόμα και τους στόχους τους να ξεπεράσουν!