Ψυχολογία / Προσωπική ανάπτυξη

“Το Μονοπάτι της Ελευθερίας”: Μια απλή ενεργειακή τεχνική για να μεταμορφώσουμε την πραγματικότητά μας

Πώς θα σας φαινόταν αν σας έλεγε κάποιος ότι υπάρχει μια πολύ απλή ενεργειακή τεχνική, που αν την ενσωματώσουμε στην καθημερινότητά μας, μπορούμε να μεταμορφώσουμε την πραγματικότητά μας αλλά ταυτόχρονα, να συμβάλλουμε και στην αλλαγή της κοινωνικής πραγματικότητας;

Εμένα, πάντως, μου προκάλεσε απορίες και ερωτηματικά.

«Τι είδους τεχνική είναι αυτή, πώς ονομάζεται, από πού έμαθες γι’αυτήν;» Ρώτησα τη φίλη μου, που με ενθουσιασμό, μου εξιστορούσε πώς η επαφή της με αυτή τη μέθοδο, άλλαξε κυριολεκτικά τη ζωή της!

Βγάζοντας ένα βιβλίο από την τσάντα της, μου το έδωσε και είπε χαμογελώντας: «Το καλύτερο δώρο, για την καλύτερη φίλη. Διάβασε και θα καταλάβεις!»

Και κάπως έτσι, άρχισε το ταξίδι μου, στον υπέροχο κόσμο της υπευθυνότητας, της αγάπης, της συμφιλίωσης και της συγχώρεσης, γιατί σε ένα τέτοιο κόσμο σε εισάγει και σε ταξιδεύει το βιβλίο με τον τίτλο «Το Μονοπάτι της Ελευθερίας» της Βιολέττας Ψωφάκη που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό από τις εκδόσεις iWrite. Στον υπέροχο κόσμο της Αρχαίας Πρακτικής του Ho’ oponopono.

Αν γνωρίζετε κάποια πράγματα για το Ho’oponopono, το βιβλίο θα σας βοηθήσει να το κατανοήσετε σε βάθος και να αποκτήσετε μια ολοκληρωμένη γνώση της τεχνικής που μας έρχεται από την παράδοση της μακρινής Χαβάης. Αν πάλι, δεν έχετε ξανακούσει για τη μέθοδο αυτή, τότε σίγουρα, κρατάτε στα χέρια σας, έναν πολύτιμο οδηγό που θα σας συντροφεύσει στο δικό σας μονοπάτι προς την ελευθερία.

Και στις δύο περιπτώσεις όμως, όταν φτάσετε στο τέλος αυτού του βιβλίου, δεν θα είστε πια ο ίδιος άνθρωπος.

Δεν γίνεται να είστε ο ίδιος άνθρωπος, όταν θα έχετε μάθει, τι πρέπει να κάνετε για να ανακτήσετε τη δύναμή σας και να αποκτήσετε τον έλεγχο της ζωής σας.

Δεν γίνεται να είστε ο ίδιος άνθρωπος όταν θα γνωρίζετε πλέον τον τρόπο για να θεραπεύσετε τις τοξικές σκέψεις, συναισθήματα και μνήμες που θα σας απελευθερώσει από το παρελθόν και τον πόνο.

Δεν γίνεται να είστε ο ίδιος άνθρωπος όταν θα συνειδητοποιήσετε ότι το μονοπάτι της ελευθερίας που οδηγεί στην εσωτερική ειρήνη, περνάει μέσα από τη συγχώρεση.

Δεν μπορεί να μην γεννηθεί μια νέα και ισχυρή υπευθυνότητα μέσα σας, όταν συνειδητοποιήσετε ότι το φυσικό σύμπαν είναι η υλοποίηση των σκέψεών μας και ότι αν οι σκέψεις μας είναι τοξικές, δημιουργούν μια τοξική φυσική πραγματικότητα ενώ αν είναι γαλήνιες και ειρηνικές, δημιουργούν μια πραγματικότητα ειρήνης και αγάπης.

Αγαπητοί συνοδοιπόροι σε αυτή τη ζωή, υπάρχει ένα καλό νέο μέσα σε όλη αυτή τη βία, τη σύγχυση και την ασθένεια που μας περιβάλλει. Το καλό νέο είναι ότι η κατάσταση αυτή μπορεί να αλλάξει και ένα αποτελεσματικό εργαλείο που διαθέτουμε για να το πετύχουμε είναι η τεχνική του Ho’ oponopono.

Αν λοιπόν, θέλετε να αλλάξετε ή να βελτιώσετε τη ζωή σας και αν θέλετε να βοηθήσετε στην αλλαγή και τη βελτίωση του κόσμου στον οποίο ζούμε, τότε, το βιβλίο «Το Μονοπάτι της Ελευθερίας» της Βιολέττας Ψωφάκη, θα πρέπει να βρεθεί και στα δικά σας χέρια.

Σας το εύχομαι ολόψυχα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ – HO’ OPONOPONO

ΠΗΓΗ https://enallaktikidrasi.com/