Νέα / Ειδήσεις

Τα “Μαθήματα στη Γλώσσα της Αγάπης” συγκλόνισαν στην Αυλαία!

μαθήματα στη γλώσσα της αγάπης

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα “Μαθήματα στη Γλώσσα της Αγάπης”, η μελέτη αυτοβελτίωσης της γνωστής επαγγελματία ψυχικής υγείας Νέλης Βυζαντιάδου, αποτελεί ένα συγκλονιστικό έργο. Διερευνώντας σε βάθος τις σχέσεις των γονιών με τα παιδιά τους, η μελέτη αυτή μας υπενθυμίζει τρυφερά και με ενάργεια τα βιώµατα που αποκτήσαμε μέσα στη σχέση μας με τους γονείς μας, δίνοντάς μας την ευκαιρία και να καταλάβουμε για πρώτη φορά τι μάθαμε από τους γονείς μας γύρω από την αγάπη και τι χρειάζεται να βελτιώσουμε.

Η εμβέλεια του έργου είναι τέτοια, αλλά και η δημιουργικότητα της συγγραφέως τόση, ώστε στις 14 Δεκεμβρίου του 2022 να διοργανωθεί μία εκπληκτική διαδραστική ομιλία, στο θέατρο Αυλαία, όπου τη διαδραστική ομιλία της συγγραφέως πλαισίωσαν οι ηθοποιοί Βαλεντίνα Παρασκευαΐδου και Γιάννης Νικόλτσιος. Επρόκειτο, σίγουρα, για μία εκδήλωση η οποία θα τραβούσε το ενδιαφέρον – και τα βλέμματα!

μαθήματα γλώσσα αγάπης

 

Ωστόσο, η προσέλευση του κοινού ξεπέρασε κάθε φαντασία! Οι θεατές πλημμύρισαν την αίθουσα του θεάτρου, ανυπόμενοι να ξετυλίξουν το “κουβάρι της αγάπης”, γεγονός που αποδεικνύεται εύγλωττα! Και ως γνωστόν, μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις…

 

 

Μετά το τέλος της παράστασης, το κοινό είχε την ευκαιρία να αποκτήσει την υπογραφή της συγγραφέως!

Και για τους κατοίκους Αθήνας, ενημερώνουμε ότι τα “Μαθήματα στη Γλώσσα της Αγάπης” μπορεί να είναι κοντά σας… πιο γρήγορα από ο,τι περιμένετε!

-10%
Μαθήματα στη γλώσσα της αγάπης, Νέλυ Βυζαντιάδου, Εκδόσεις iWrite - www.iWrite.gr
Προσθήκη στο καλάθι
Κλείσιμο

Μαθήματα στη γλώσσα της αγάπης

Επαναπροσδιορίζοντας τη σχέση σου με τους γονείς σου

book
12.00  10.80 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *