Διαθέσιμο για προπαραγγελία. Κυκλοφορεί απο τις 12/6.
«Κι ας ήξερα πως ποντάρω για το τίποτα, εγώ επέλεξα να το ζήσω… Κι ας έβλεπα τη ζωή μου να γκρεμίζεται, εγώ επέλεξα να στέκομαι στην άκρη».
Πόσες ζωές μπορούν να χωρέσουν σε μία; Μια ζωή δεν είναι αρκετή για την Ηλέκτρα Νικολάου. Μια γυναίκα δυναμική, μια γυναίκα που πατάει πάνω σε όνειρα και ζει… Ζει μια ζωή διαφορετική. Μια ζωή που δεν θα εγκρίνουν πολλοί, ίσως μόνο κάποιοι πολύ ερωτευμένοι.
Μια γυναίκα που αγαπάει βαθιά, βυθίζεται κάθε μέρα σε ένα δίλημμα: Άγγελος ή Στέλιος; Μια ζωή παλεύει να ξεπεράσει άγονες σκέψεις. Παλεύει να ξεχωρίσει το σωστό απ’ το λάθος. Παλεύει να γεμίσει με ζωή για να έχει κάτι να αφήσει. Τι θα αφήσει όμως στο τέλος; Θα αφήσει αγάπη ή απόγνωση; Συμπόνια ή μίσος;
Ένα αισθηματικό μυθιστόρημα γεμάτο ένταση, πάθος και αλήθειες που αγγίζουν βαθιά κάθε αναγνώστη που αγάπησε, χάθηκε και προσπάθησε να ξαναβρεί τον εαυτό του.



Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.