Βασίλης Σωτηρούδας
Εγχειρίδιο Ερευνητικής Εργασίας – βοήθημα

| Οικογένεια Συγγραφέων του iWrite

Πόσο σημαντική είναι η συγγραφή για εσένα;

Η έκδοση του Εγχειριδίου Ερευνητικής Εργασίας αποτελεί για εμένα μία ιδιαίτερα σημαντική στιγμή στην επαγγελματική μου καριέρα. Σηματοδοτεί την είσοδό μου στο μαγικό χώρο του βιβλίου από την πλευρά πλέον του συγγραφέα και όχι μόνο του κριτικού αναγνώστη όπως ήμουνα μέχρι τη στιγμή της έκδοσης του βιβλίου.

“Η επιλογή του εκδοτικού οίκου iWrite ήταν πέραν πάσης αμφιβολίας μία εξαιρετική επιλογή. […] Οι οδηγίες τους σε κάθε βήμα της διαδικασίας μετέτρεψαν την έκδοση του βιβλίου σε ένα ονειρικό ταξίδι με προκλητικές ενδιάμεσες στάσεις. Θα ήταν παράλειψή μου να μην αναφέρω ότι το κόστος για το ταξίδι αυτό ήταν το πλέον ανταγωνιστικό.”

Πως αισθάνθηκες όταν εξέδωσες το βιβλίο σου;

Τη στιγμή που έλαβα το πρώτο τυπωμένο αντίτυπο του βιβλίου ένιωσα ότι εκπληρώθηκε ένα μεγάλο μου όνειρο. Επιπλέον, διαπίστωσα ότι η επίπονη προσπάθεια που κατέβαλα για τη συγγραφή του βιβλίου μετουσιώθηκε σε ένα άκρως ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Γιατί πιστεύεις ότι έκανες τη σωστή επιλογή με το iWrite.gr;

Η επιλογή του εκδοτικού οίκου iWrite ήταν πέραν πάσης αμφιβολίας μία εξαιρετική επιλογή. Για έναν υποψήφιο συγγραφέα σαν εμένα, χωρίς πρότερη εμπειρία στην έκδοση ενός βιβλίου, η διαδικασία της μετατροπής ενός χειρογράφου σε βιβλίο φάνταζε ως ένα μεγάλο πρόβλημα. Τα εξειδικευμένα στελέχη του εκδοτικού οίκου iWrite κατέφεραν να μετατρέψουν αυτό το πρόβλημα σε μία διασκεδαστική εμπειρία. Οι οδηγίες τους σε κάθε βήμα της διαδικασίας μετέτρεψαν την έκδοση του βιβλίου σε ένα ονειρικό ταξίδι με προκλητικές ενδιάμεσες στάσεις. Θα ήταν παράλειψή μου να μην αναφέρω ότι το κόστος για το ταξίδι αυτό ήταν το πλέον ανταγωνιστικό.

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από το “ταξίδι” του βιβλίου σου που μόλις άρχισε;

Η έκδοση του Εγχειριδίου Ερευνητικής Εργασίας και η διακίνησή του σε ολόκληρη την Ελλάδα με γέμισε ικανοποίηση, διότι αποδείχθηκε στην πράξη ότι η αρχική μου αίσθηση για την έλλειψη ενός σχετικού βιβλίου στην ελληνική βιβλιογραφία δεν ήταν απλά αίσθηση αλλά μία αντικειμενική πραγματικότητα.

“Τη στιγμή που έλαβα το πρώτο τυπωμένο αντίτυπο του βιβλίου ένιωσα ότι εκπληρώθηκε ένα μεγάλο μου όνειρο…”