Τατιάνα Τζινιώλη
Road Trip – μυθιστόρημα

| Οικογένεια Συγγραφέων του Ομίλου Δραστηριοτήτων Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή

Πόσο σημαντική είναι η συγγραφή για εσένα;

Είναι ζωτικής σημασίας θα έλεγα. Από τη στιγμή που είδα πως στήνεται μία ιστορία και πόσο δένεσαι με τους χαρακτήρες, δε μπορώ να φανταστώ πως ζούσα πριν δίχως αυτό το συναίσθημα. Από τη στιγμή που ολοκλήρωσα το πρώτο μου μυθιστόρημα, πιστεύω ότι κάτι “άλλαξε” μέσα μου και πλέον αντιμετωπίζω τα πάντα ως πηγή έμπνευσης.

“Για έναν συγγραφέα που αποφασίζει να εμπιστευτεί κάπου “το παιδί του” αυτό είναι το πιο σημαντικό απ όλα. Να ξέρει πως είναι σε …καλά χέρια.”

Πώς αισθάνθηκες όταν το βιβλίο σου εκδόθηκε και το έπιασες για πρώτη φορά στα χέρια σου;

Είναι μαγικό. Είναι τελείως διαφορετικό να το ζεις μέσα από την οθόνη του υπολογιστή σου και μετά να μπορείς να το ξεφυλλίσεις. Όταν δε το τοποθετείς στη βιβλιοθήκη σου μένεις να το χαζεύεις για ολόκληρα λεπτά με ένα χαμόγελο που είναι μόνιμα κολλημένο στα χείλη. Σκρολάρισμα ποντικιού στη σελίδα – ξεφύλλισμα 0-1

Γιατί πιστεύεις ότι έκανες τη σωστή επιλογή με το iWrite.gr;

Από την πρώτη στιγμή, το πρώτο τηλεφώνημα και το πρώτο ραντεβού κατάλαβα πως οι εκδόσεις είναι δίπλα στο συγγραφέα. Να συζητήσουν για το βιβλίο του και να ενδιαφερθούν πραγματικά γι αυτό. Να το φροντίσουν και να το αγαπήσουν. Για έναν συγγραφέα που αποφασίζει να εμπιστευτεί κάπου “το παιδί του” αυτό είναι το πιο σημαντικό απ όλα. Να ξέρει πως είναι σε …καλά χέρια.

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από το “ταξίδι” του βιβλίου σου, που μόλις άρχισε;

Δε θα πω πολλά. Όμως είναι το πιο όμορφο ταξίδι που θα μπορούσα να κάνω και ο όρος “καλοτάξιδο” ποτέ δε φάνταζε πιο αληθινός απ ότι τώρα.