Στελίνα Μαργαριτίδου
Σε Δίνω Στεγνά – μυθιστόρημα

| Οικογένεια Συγγραφέων του iWrite

Πως αισθάνθηκες όταν εξέδωσες το βιβλίο σου;

Όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο μου ένιωσα… έκπληξη κυρίως επειδή δεν το είχα δει πιο πριν καθόλου και επειδή όλα, το βιβλίο και η εκδήλωση με την οποία παρουσιάστηκε, έγιναν πολύ γρήγορα…

“Μου αρέσει το φιλικό κλίμα, η άνεση στην επικοινωνία και η προσπάθεια που γίνεται για να γίνει ο συγγραφέας και το βιβλίο του γνωστά. Αυτό νομίζω ότι είναι και ο κύριος στόχος…”

Γιατί πιστεύεις ότι έκανες τη σωστή επιλογή με το iWrite.gr;

Μου αρέσει το φιλικό κλίμα, η άνεση στην επικοινωνία και η προσπάθεια που γίνεται για να γίνει ο συγγραφέας και το βιβλίο του γνωστά. Αυτό νομίζω ότι είναι και ο κύριος στόχος: Να φτάσει το βιβλίο αν είναι δυνατόν σε κάθε αναγνώστη. Και για να συμβεί αυτό πρέπει να βρεθούν άνθρωποι που θα πιστέψουν σε εσένα και σε ό,τι κάνεις.

Άλλωστε ένα βιβλίο γράφεται γιατί κάποιος έχει ανάγκη να πει μια ιστορία. Να επικοινωνήσει με τους άλλους και με τον ίδιο του τον εαυτό. Αυτό θα πρέπει να κάνουν και οι άλλοι εκδοτικοί οίκοι σήμερα. Να επικοινωνούν τα βιβλία, τις ιδέες, τους συγγραφείς για να έχουμε όλοι καλύτερο αποτέλεσμα…

“Ένα βιβλίο γράφεται γιατί κάποιος έχει ανάγκη να πει μια ιστορία. Να επικοινωνήσει με τους άλλους και με τον ίδιο του τον εαυτό. Αυτό θα πρέπει να κάνουν και οι άλλοι εκδοτικοί οίκοι σήμερα.”