Μαρία Στεφάνου
Σιωπή στο Σκοτάδι – μυθιστόρημα

| Οικογένεια Συγγραφέων του iWrite

Πόσο σημαντική ήταν η έκδοση του βιβλίου σου για εσένα;

Αυτή η έκδοση είναι πράγματι πολύ σημαντική για εμένα. Ήταν το έναυσμα για να πάρω την απόφαση να ασχοληθώ ουσιαστικά με τη συγγραφή και οπωσδήποτε εξαφάνισε την όποια σχετική ανασφάλεια μου. Πολλές φορές αυτό που χρειάζεται κανείς είναι να κάνει το πρώτο βήμα, μετά όλα τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους και αυτή η έκδοση είναι στ’ αλήθεια το πρώτο μου αλλά σημαντικό βήμα.

“Αυτό που με ενθουσίασε ήταν ο σχεδιασμός του ίδιου του βιβλίου όπως και το εξώφυλλο. Η iWrite όχι μόνο σεβάστηκε τις επιθυμίες μου για το έργο μου αλλά ερχόταν συνεχώς σε επικοινωνία μαζί μου ακόμα και για την παραμικρή λεπτομέρεια. Σε όλα ζητήθηκε η γνώμη μου και η δική μου έγκριση για να προχωρήσουν. Το αποτέλεσμα δεν με ικανοποίησε απλά, ξεπέρασε τις προσδοκίες μου.”

Πως αισθάνθηκες όταν εξέδωσες το βιβλίο σου;

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την αίσθηση τη στιγμή που έπιασα το πρώτο αντίτυπο στα χέρια μου. Ένιωσα συγκίνηση, επειδή μέσα σε αυτό το βιβλίο υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού μου, ενώ αντίστοιχα είχα καταφέρει να πραγματοποιήσω ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου.

Γιατί πιστεύεις ότι έκανες τη σωστή επιλογή με το iWrite.gr;

Από την αρχή της συνεργασίας με το iWrite ένιωθα ότι είχα κάνει τη σωστή επιλογή. Τα δείγματα της δουλειάς τους ήταν αυτά που με έκαναν να έρθω σε επαφή μαζί τους και εν τέλει να τους επιλέξω. Η άμεση ανταπόκρισή τους καθώς και η επαγγελματική αλλά και φιλική τους προσέγγιση σε όλα τα επίπεδα με βοήθησε πάρα πολύ. Αυτό που με ενθουσίασε ήταν ο σχεδιασμός του ίδιου του βιβλίου όπως και το εξώφυλλο. Η iWrite όχι μόνο σεβάστηκε τις επιθυμίες μου για το έργο μου αλλά ερχόταν συνεχώς σε επικοινωνία μαζί μου ακόμα και για την παραμικρή λεπτομέρεια. Σε όλα ζητήθηκε η γνώμη μου και η δική μου έγκριση για να προχωρήσουν. Το αποτέλεσμα δεν με ικανοποίησε απλά, ξεπέρασε τις προσδοκίες μου.

“Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την αίσθηση τη στιγμή που έπιασα το πρώτο αντίτυπο στα χέρια μου. Ένιωσα συγκίνηση, επειδή μέσα σε αυτό το βιβλίο υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού μου…”