Κωνσταντίνος Ν. Μαντζίκος
Η Μουσική Θεραπεύει – μελέτες

| Οικογένεια Συγγραφέων του iWrite

Πόσο σημαντική είναι η συγγραφή για εσένα;

Το να γράφεις ένα βιβλίο δεν είναι πάντα εύκολο. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή για να κατορθώσεις κάτι τέτοιο. Η ιδέα της συγγραφής γεννήθηκε όταν ήμουν στο γυμνάσιο και ασχολούμουν συχνά με την μουσική και τη συγγραφή. Θα έλεγα πως η συγγραφή είναι σημαντική για μένα, διότι μέσα από αυτήν ανακαλύπτω πολλά πράγματα.

“Οι Εκδόσεις iWrite με έφερναν πιο κοντά στο βιβλίο μου σε κάθε στάδιο που περνούσε μέχρι να πάρει την τελική του μορφή. Η δουλειά που έκανε με άφησε πλήρως ικανοποιημένο. Το ευχαριστώ μπροστά σε όσα έκανε ο εκδοτικός οίκος για μένα είναι λίγο! Η ομάδα του είναι άξια εμπιστοσύνης.”

Πώς αισθάνθηκες όταν το βιβλίο σου εκδόθηκε και το έπιασες για πρώτη φορά στα χέρια σου;

Το συναισθήμα ήταν απερίγραπτο! Ο εκδοτικός οίκος έδωσε σάρκα και οστά στην ιδέα μου. Πιάνοντας το βιβλίο στα χέρια μου ένιωθα πως ζούσα μια άλλη ζωή και κάποιες φορές ένιωθα μέσα μου ότι η όλη κατάσταση έμοιαζε παράξενα εξωπραγματική.

Γιατί πιστεύεις ότι έκανες τη σωστή επιλογή με το iWrite.gr;

Είναι ένας εξαιρετικός εκδοτικός οίκος που σέβεται και εκτιμά τον συγγραφέα, κάνοντας άρτια δουλειά πάνω στο έργο του. Φροντίζει να ικανοποιεί τον συγγραφέα, ώστε το “παιδί” του να μπορέσει να βγει στον κόσμο, να το καλοσωρίσουν και να το αγαπήσουν και συνάμα να αγαπήσουν και να εκτιμήσουν τον εκδοτικό οίκο για την άψογη δουλειά που κάνει σε κάθε βιβλίο ξεχωριστά. Επίσης, οι Εκδόσεις iWrite με έφερναν πιο κοντά στο βιβλίο μου σε κάθε στάδιο που περνούσε μέχρι να πάρει την τελική του μορφή. Η δουλειά που έκανε με άφησε πλήρως ικανοποιημένο. Το ευχαριστώ μπροστά σε όσα έκανε ο εκδοτικός οίκος για μένα είναι λίγο! Η ομάδα του είναι άξια εμπιστοσύνης.

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από το “ταξίδι” του βιβλίου σου, που μόλις άρχισε;

Οι εντυπώσεις από το “ταξίδι” του βιβλίου μου είναι πολλές και ικανοποιητικές και ελπίζω να συνεχίσουν να είναι έτσι.