Κατερίνα Τριανταφύλλου
Όλα του Γάμου Δύσκολα; – μελέτη, αυτογνωσία

| Οικογένεια Συγγραφέων του iWrite

Όταν πήγαινα στην τετάρτη δημοτικού, έκλεισα μια έκθεσή μου στο σχολείο με την πρόταση «…και φυσικά θα γράψω πολλά βιβλία». Το ότι θα έγραφα βιβλία ήταν για μένα από τότε δεδομένο, γιατί από μικρή έγραφα τόσο φυσικά και ασυναίσθητα όπως ανέπνεα. Ακόμα έτσι νιώθω. Το γράψιμο είναι η ραχοκοκαλιά της ζωής μου, υπήρξε η πρώτη μου και εξακολουθεί να είναι η σπουδαιότερη για μένα διαδικασία ψυχοθεραπείας. Γράφω όπως αναπνέω και δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς να γράφω. Όταν γράφω βυθίζομαι σ ένα άλλο κόσμο, από τον οποίο κάποιες φορές μου είναι δύσκολο να βγω.

“Η προσωπική επαφή μαζί τους [το iWrite] και η συνεχής αλληλόδραση είναι στοιχεία που δεν βρήκα σε άλλον εκδοτικό οίκο. Δεν είμαι εύκολη «πελάτισσα»! Παρακολούθησα τη γέννηση του βιβλίου μου με άγρυπνο μάτι και δεν συμβιβάστηκα με τίποτα λιγότερο από το τέλειο! Ευχαριστώ το iWrite που μου το προσέφερε με τόσο όμορφο και φιλικό τρόπο.”

Πώς αισθάνθηκες όταν το βιβλίο σου εκδόθηκε και το έπιασες για πρώτη φορά στα χέρια σου;

Πώς νιώθει μια… πολύτεκνη μάνα όταν κρατά στα χέρια της το δέκατο τρίτο της παιδί; Έτσι νιώθω κι εγώ για το δέκατο τρίτο μου βιβλίο! Κάθε βιβλίο μου το αγαπώ με την ίδια ένταση, αλλά με διαφορετικό τρόπο από τα υπόλοιπα. Επισημαίνει μια διαφορετική περίοδο της ζωής μου και ένα ακόμη σκαλοπάτι στην εξέλιξή μου ως ατόμου και ως συγγραφέα. Μέσα από τα βιβλία μου ζω μια άλλη, παράλληλη ζωή, και κάποιες φορές δυσκολεύομαι να διακρίνω ποια από τις δυο είναι η πραγματική…

Γιατί πιστεύεις ότι έκανες τη σωστή επιλογή με το iWrite.gr;

Νέος τρόπος έκδοσης, νέος τρόπος σκέψης, νέοι άνθρωποι που είναι κι αυτοί συγγραφείς και σέβονται τον συγγραφέα. Η προσωπική επαφή μαζί τους και η συνεχής αλληλόδραση είναι στοιχεία που δεν βρήκα σε άλλον εκδοτικό οίκο. Δεν είμαι εύκολη «πελάτισσα»! Παρακολούθησα τη γέννηση του βιβλίου μου με άγρυπνο μάτι και δεν συμβιβάστηκα με τίποτα λιγότερο από το τέλειο! Ευχαριστώ το iWrite που μου το προσέφερε με τόσο όμορφο και φιλικό τρόπο.

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από το “ταξίδι” του βιβλίου σου, που μόλις άρχισε;

Η έκδοση του βιβλίου μου συνέπεσε με δραματικές πολιτικές και οικονομικές συγκυρίες, έτσι το ταξίδι του πρακτικά δεν άρχισε ακόμα. Εύχομαι να είναι καλοτάξιδο στη θάλασσα των βιβλίων της «ψυχής».