Ιωάννης Χανδράκης
ΙΧνηλάτης, στα άδυτα ενός ονείρου –αυτοβελτίωση

| Οικογένεια Συγγραφέων του iWrite

Πόσο σημαντική είναι η συγγραφή για εσένα;

Άκουσα κάποτε πως “όταν η ανάγκη σου να πετύχεις γίνει ίδια με την ανάγκη σου για αναπνοή, τότε θα πετύχεις”. Είναι εκείνη η φράση που με εκφράζει απόλυτα τη στιγμή που γράφω. Η συγγραφή για μένα είναι το μέσο εκείνο που με βοηθάει να εξωτερικεύσω τον κρυμμένο μου εαυτό, σ’έναν κόσμο που η ειλικρίνεια είναι δύσκολη υπόθεση κι οι καιροί πιο δύσκολοι.

“Ήξερα ότι όταν τους πάρω τηλέφωνο, θα είναι εκεί για μένα. Θα είναι εκει να με ακούσουν, να με συμβούλεψουν και να με βοηθήσουν. Πλέον τους θεωρώ οικογένειά μου. Πνευματικούς γονείς του πρώτου μου “παιδιού”

Πώς αισθάνθηκες όταν το βιβλίο σου εκδόθηκε και το έπιασες για πρώτη φορά στα χέρια σου;

Το φαντάζεσαι, το νιώθεις, το δημιουργείς, το ζεις κι εισαι ευγνώμων” Αυτή είναι μια φράση που συμπεριέλαβα και στο βιβλίο μου. Συγκεκριμένα, είναι η εξωτερικευμένη σκέψη του “είναι” μου, σε κάθε γεγονός που συμβαίνει στη ζωή μου. Η υλοποίηση του ονείρου μου, είχε πραγματοποιηθεί στο μυαλό μου αρκετό καιρό πριν το πιάσω στα χέρια μου. Τα συναισθήματα που ένιωσα όμως, τη στιγμή που το άγγιξα, το μύρισα και το αγκάλιασα, δε πίστευα ότι υπήρχαν. Είναι η στιγμή εκεινη που ανακαλύπτεις πως η πραγματικοτητα καμία φορα, είναι πολύ καλύτερη απ’αυτό που ονειρεύτηκες.

Γιατί πιστεύεις ότι έκανες τη σωστή επιλογή με το iWrite.gr;

Η επαφή μου με το iWrite ήταν κι η πρώτη επαφή που έιχα με ανθρώπους που θα μπορούσαν να δώσουν μορφή και υπόσταση στο πρώτο μου”παιδι, επειτα από μεγάλη “μοναχική” έρευνα. Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι η αμεσότητα της πρώτης επικοινωνίας μαζί μου και η συνέπεια που έδειξαν στις επόμενες. Από τη πρώτη κιόλας μέρα ένιωσα οτι “βρήκα τους ανθρώπους μου”. Ήξερα ότι όταν τους πάρω τηλέφωνο, θα είναι εκεί για μένα. Θα είναι εκει να με ακούσουν, να με συμβούλεψουν και να με βοηθήσουν. Πλέον τους θεωρώ οικογένειά μου. Πνευματικούς γονείς του πρώτου μου “παιδιού”.

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από το “ταξίδι” του βιβλίου σου, που μόλις άρχισε;

Όπως και σε καθε ταξίδι, οι πρώτες μερες είναι πρωτόγνωρες. Κρύβουν ένα μυστήριο, έναν ενθουσιασμό και μια δικαίωση. Τ’όραμά μου είναι, κάθε άνθρωπος σε αυτό τον πλανήτη, να έχει την ευκαιρία να διαβάσει αυτό το βιβλιο με απώτερο σκοπο να βρει την ΕυτυχίΑ στη ζωη του. Το ξεκίνημα του “ταξιδιού” του βιβλίου μου, είναι η δική μου ΕυτυχίΑ.