Γιάννης Δασκαλάκης
Η Συνάντηση… – μυθιστόρημα

| Οικογένεια Συγγραφέων του iWrite

Πόσο σημαντική είναι η συγγραφή για εσένα;

 

Eίναι πολύ όμορφο όταν ιδέες, σκέψεις που υπήρχαν στο μυαλό μου μεταμορφώθηκαν μετά από πολύ καιρό σε σελίδες γεμάτες γράμματα και μπόρεσαν να ενώσουν τα κομμάτια ενός παζλ που υπήρχε στο μυαλό μου.

“Μια αίσθηση πληρότητας κυριάρχησε, όταν όλη αυτή η προσπάθεια, όλος αυτός ο κόπος και η αγωνία για το πως θα φαίνεται όταν ολοκληρωθεί, τελικά φτάνει στο τέλος της. Κι είναι όμορφο “τέλος” γιατί όλα αυτά τα παραπάνω βρίσκονται σε ένα προσεγμένο, όμορφο βιβλίο.”

Πως αισθάνθηκες όταν εξέδωσες το βιβλίο σου;

Νομίζω ήταν απ’ τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου. Μια αίσθηση πληρότητας κυριάρχησε, όταν όλη αυτή η προσπάθεια, όλος αυτός ο κόπος και η αγωνία για το πως θα φαίνεται όταν ολοκληρωθεί, τελικά φτάνει στο τέλος της. Κι είναι όμορφο “τέλος” γιατί όλα αυτά τα παραπάνω βρίσκονται σε ένα προσεγμένο, όμορφο βιβλίο.

Γιατί πιστεύεις ότι έκανες τη σωστή επιλογή με το iWrite.gr;

Γιατί ένιωσα απ’ την αρχή πως η δημιουργική εκδοτική ομάδα της iWrite αγαπούν αυτό που κάνουν και δεν το κάνουν στα στενά πλαίσια μίας επιχείρησης. Επιπλέον οι τιμές ήταν καλές, αλλά περισσότερο με κέρδισε η διάθεση για συνεργασία και η διαθεσιμότητα τους να εξυπηρετήσουν με ένα τρόπο ζεστό κι όχι απλά τυπικό κι επαγγελματικό.

“Γιατί ένιωσα απ’ την αρχή πως η δημιουργική εκδοτική ομάδα της iWrite αγαπούν αυτό που κάνουν και δεν το κάνουν στα στενά πλαίσια μίας επιχείρησης. […] ερισσότερο με κέρδισε η διάθεση για συνεργασία και η διαθεσιμότητα τους να εξυπηρετήσουν με ένα τρόπο ζεστό κι όχι απλά τυπικό κι επαγγελματικό.”