Έλντα Γκολέμη
Επέλεξα το θάνατο για να ζήσω – μυθιστόρημα

| Οικογένεια Συγγραφέων του Ομίλου Δραστηριοτήτων Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή!

Πώς αισθάνθηκες όταν το βιβλίο σου εκδόθηκε και το έπιασες για πρώτη φορά στα χέρια σου;

«Δεν το πιστεύω ότι συμβαίνει στα αλήθεια!» Αυτό φώναξα μόλις έλαβα την είδηση. Είναι το πρώτο μου βιβλίο. Ένοιωσα μεγάλη ικανοποίηση και περηφάνια. Μετά από μια προσπάθεια πολλών ετών, κατάφερα τελικά να ζήσω εκείνα τα δευτερόλεπτα που σε κάνουν ευτυχισμένη για πάρα πολλές ώρες!

“Τους εμπιστεύτηκα με κλειστά μάτια από την πρώτη στιγμή. Αισθάνθηκα ότι βρήκα το καλύτερο μου φίλο όταν επικοινώνησα για πρώτη φορά μαζί τους. Οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή με μετέφεραν σε έναν άλλο κόσμο. Στον κόσμο του ονείρου.”

Γιατί πιστεύεις ότι έκανες τη σωστή επιλογή με τις Εκδόσεις Πηγή;

Δεν απευθύνθηκα σε κανένα άλλο εκδοτικό οίκο. Τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή τις εμπιστεύτηκα με κλειστά μάτια από την πρώτη στιγμή. Δεν ξέρω γιατί! Αισθάνθηκα ότι βρήκα το καλύτερο μου φίλο όταν επικοινώνησα για πρώτη φορά μαζί τους. Δεν μετάνιωσα που το έκανα. Αντιθέτως. Θα το ξαναέκανα. Η συνεργασία μας ήταν άψογη.

 

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από το “ταξίδι” του βιβλίου σου, που μόλις άρχισε;

Δεν μπορώ να σας περιγράψω με ακρίβεια αυτό που νοιώθω. Οι λέξεις είναι το δυνατότερο όπλο για μένα. Καμία φορά όμως τα συναισθήματα είναι τόσο δυνατά που εγκλωβίζουν ακόμα και τα λόγια. Το ταξίδι που μόλις άρχισε μου απέδειξε πως ο κόσμος που από παιδί ονειρευόμουν υπάρχει στην πραγματικότητα. Οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή με μετέφεραν σε έναν άλλο κόσμο. Στον κόσμο του ονείρου. Ή μάλλον στη πραγματικότητα του ονείρου.