Αθηνά Γεωργακοπούλου
Ονειρεύτηκα να ζω… – μυθιστόρημα

| Οικογένεια Συγγραφέων του iWrite

Πόσο σημαντική είναι η συγγραφή για εσένα;
Το συγκεκριμένο βιβλίο ήταν ένα όνειρο ζωής, γι’ αυτό και η πραγματοποίηση του συνέβαλε σημαντικά στην ολοκλήρωση της έκφρασής μου, ως άνθρωπος και ως γυναίκα.

“Το συγκεκριμένο βιβλίο ήταν ένα όνειρο ζωής […] Τα συναισθήματα οφείλω να ομολογήσω δεν ήταν πρωτόγνωρα, γιατί προσέγγιζαν κατά πολύ τα συναισθήματα που ένιωθα με τη γέννηση των παιδιών μου. “

Πως αισθάνθηκες όταν εξέδωσες το βιβλίο σου;
Τα συναισθήματα οφείλω να ομολογήσω δεν ήταν πρωτόγνωρα, γιατί προσέγγιζαν κατά πολύ τα συναισθήματα που ένιωθα με τη γέννηση των παιδιών μου. Το “Ονειρεύτηκα να ζω” είναι το τέταρτο παιδί μου.

Γιατί πιστεύεις ότι έκανες τη σωστή επιλογή με το iWrite.gr
Η θετική προσέγγιση της συγγραφικής ομάδας του iWrite ήταν ένα από τα βασικότερα στοιχεία που με κάνανε να σκεφτώ την συνεργασία, όπως και έπραξα. Η πλήρη υποστήριξη από όλη την ομάδα, η άμεση επικοινωνία και οι καινοτόμες προτάσεις-ιδέες τους ήταν οι παράγοντες εκείνοι που συνέβαλαν στην άψογη συνεργασία και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ολοκλήρωση της έκδοσης του βιβλίου μου.

“Η πλήρη υποστήριξη από όλη την ομάδα του iWrite, η άμεση επικοινωνία και οι καινοτόμες προτάσεις-ιδέες τους ήταν οι παράγοντες εκείνοι που συνέβαλαν στην άψογη συνεργασία και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ολοκλήρωση της έκδοσης του βιβλίου μου.”