Άρτεμις Βελούδου – Αποκότου
Εφιάλτες, συμβόλαιο ψυχής – μυθιστόρημα

| Οικογένεια Συγγραφέων του iWrite

Πόσο σημαντική είναι η συγγραφή για εσένα;

Δεν μπορώ να διανοηθώ τη συγγραφή ανεξάρτητα απο την ανάγνωση. Είμαι πρώτα απ’ όλα αναγνώστρια. Όλοι αυτοί οι κόσμοι στους οποίους ταξιδεύω μέσα απο τα βιβλία με γέμισαν σκέψεις, εικόνες, εμπειρίες για πολλές ζωές. Η φαντασία μου από πολύ μικρή κάλπαζε και παρήγαγε άπειρες ιστορίες. Ένιωθα πάντα την ανάγκη να τις μεταφέρω στο χαρτί. Να τις βλέπω να αποκτούν υπόσταση, να μπορώ να ανατρέχω ξανά σε αυτές. Η συγγραφή λυτρώνει το μυαλό μου από την υπερπληθώρα των σκέψεων. Είναι δημιουργία και η δημιουργία είναι το παν.

“Από την πρώτη επικοινωνία μαζί τους ένιωσα εμπιστοσύνη. Έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον, με υπομονή μου εξήγησαν όλη την διαδικασία και το κυριότερο, με έκαναν ξανά να νιώσω αισιόδοξη και τολμηρή σχετικά με το όλο εγχείρημα. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν δέκα βήματα ακόμη πιο μέσα στο μυαλό μου από αυτό που είχα φανταστεί…”

Πως αισθάνθηκες όταν εξέδωσες το βιβλίο σου;

Οι “Εφιάλτες” ήταν το όνειρο μου που έγινε πραγματικότητα. Από τη στιγμή που έβαλα την τελευταία τελεία στο χειρόγραφο ένιωσα ευτυχισμένη. Η μεγαλύτερη μου όμως επιθυμία ήταν να μπορέσει το βιβλίο μου να φτάσει στα χέρια των αναγνωστών. Ήθελα να έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει συναισθήματα -θετικά ή αρνητικά-, να ταξιδέψει… Επιτυγχάνοντας την έκδοση του ένιωσα ευτυχισμένη και συγκινημένη, μα κυρίως υπερήφανη. Πρώτη φορά οι λέξεις μου φαίνονται μικρές για να περιγράψω το πως νιώθω!

Γιατί πιστεύεις ότι έκανες τη σωστή επιλογή με το iWrite.gr;

Έχω βαθιά πίστη στην αρχή ότι όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο. Με την εκδοτική ομάδα του iWrite ήρθα σε επαφή μόλις είχα πεισματικά αποφασίσει ότι θα στηριχθώ στις δυνάμεις μου και θα τα καταφέρω, παρά τις αντίξοες συνθήκες που κατακλύζουν τον εκδοτικό χώρο στην Ελλάδα. Από την πρώτη επικοινωνία μαζί τους ένιωσα εμπιστοσύνη. Έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον, με υπομονή μου εξήγησαν όλη την διαδικασία και το κυριότερο, με έκαναν ξανά να νιώσω αισιόδοξη και τολμηρή σχετικά με το όλο εγχείρημα. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν δέκα βήματα ακόμη πιο μέσα στο μυαλό μου από αυτό που είχα φανταστεί… Η συγκυρία ήταν ευτυχής και η επιλογή μου 100% σωστή!

“Η μεγαλύτερη μου όμως επιθυμία ήταν να μπορέσει το βιβλίο μου να φτάσει στα χέρια των αναγνωστών. Ήθελα να έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει συναισθήματα -θετικά ή αρνητικά-, να ταξιδέψει… Επιτυγχάνοντας την έκδοση του ένιωσα ευτυχισμένη και συγκινημένη, μα κυρίως υπερήφανη. Πρώτη φορά οι λέξεις μου φαίνονται μικρές για να περιγράψω το πως νιώθω!”