Άρτεμις Αντωνίου
Ας μιλήσουμε για ψυχοθεραπεία – μελέτη

| Οικογένεια Συγγραφέων του iWrite!

Πόσο σημαντική είναι η συγγραφή για εσένα;

Η συγγραφή είναι αναπόσπαστο μέρος της δουλειάς μου ως θεραπεύτριας αλλά και μια διαδικασία που με εκφράζει και σε προσωπικό επίπεδο. Το να γράφω είναι για ‘μενα ένας σημαντικός τρόπος έκφρασης, επικοινωνίας, δημιουργικότητας, εξερεύνησης και ανακάλυψης.

“Η έκδοση αυτού του βιβλίου ήταν για ‘μενα μια φυσική εξέλιξη της σύλληψης και της συγγραφής του. […] Στην iWrite μου αρέσει και εκτιμώ την προσωπική και άμεση επικοινωνία που μπορώ να έχω με την εκδοτική ομάδα που συνεργάζομαι.”

Πώς αισθάνθηκες όταν το βιβλίο σου εκδόθηκε και το έπιασες για πρώτη φορά στα χέρια σου;

Η έκδοση αυτού του βιβλίου ήταν για ‘μενα μια φυσική εξέλιξη της σύλληψης και της συγγραφής του. Όπως μπορεί να συμβεί και σε μια γέννα, υπήρχαν δυσκολίες, απρόοπτα, ανακούφιση, χαρά και απελευθέρωση. Αισθάνομαι ότι με την έκδοσή του ήταν έτοιμο πια να ταξιδέψει και να βρεθεί στα χέρια όποιου/ας ενδιαφέρεται για το θέμα του. Κι αυτή η πραγμάτωση μου δίνει, ως συγγραφέα του βιβλίου, την αίσθηση της πληρότητας.

Γιατί πιστεύεις ότι έκανες τη σωστή επιλογή με το iWrite.gr;

Στην iWrite μου αρέσει και εκτιμώ την προσωπική και άμεση επικοινωνία που μπορώ να έχω με την εκδοτική ομάδα που συνεργάζομαι. Ως συγγραφέας, είχα τη δυνατότητα ευελιξίας και επιλογών πάνω στο έργο μου, ενώ παράλληλα διατηρώ τα πνευματικά και εμπορικά μου δικαιώματα. Το πλαίσιο αυτό συνεργασίας το θεωρώ καινοτόμο, δημιουργικό και φιλικό στις ανάγκες ενός νέου συγγραφέα.