Αφροδίτη Πι
17,5 σχεδόν 18 – ποιητική συλλογή

| Οικογένεια Συγγραφέων του iWrite

Πόσο σημαντική είναι η συγγραφή για εσένα;

Ήταν από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου, είδα τις ιδέες μου να παίρνουν άλλη μορφή, τώρα μπορούν και ταξιδεύουν, φτάνουν σε άλλους ανθρώπους.

“Κατάλαβα πως μόνο με τους iWrite θα μπορούσα να έχω το αποτέλεσμα που ήθελα. […] Έχουν την ανάγκη να πιστεύουν οι ίδιοι στο βιβλίο σου, […] βρισκόμασταν σε άμεση συνεννόηση καθ’ όλη τη διάρκεια της δημιουργίας του βιβλίου, μπορούσα να απορρίπτω και να προτείνω και το ίδιο μπορούσε να κάνει και η σχεδιαστική ομάδα.”

Πως αισθάνθηκες όταν εξέδωσες το βιβλίο σου;

Ήταν λίγο δύσκολο αρχικά να το συνειδητοποιήσω πως είχε γίνει πραγματικότητα, αργότερα ένιωσα μεγάλη χαρά για το έργο που κρατούσα στα χέρια μου, τότε κατάλαβα τη δύναμη που έχει ο γραπτός λόγος.

Γιατί πιστεύεις ότι έκανες τη σωστή επιλογή με το iWrite.gr;

Έχοντας προσεγγίσει τους εκδοτικούς οίκους αρχικά, κατάλαβα πως μόνο με τους iWrite θα μπορούσα να έχω το αποτέλεσμα που ήθελα. Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι έχουν την ανάγκη να πιστεύουν οι ίδιοι στο βιβλίο σου, όπως επίσης και ότι βρισκόμασταν σε άμεση συνεννόηση καθ’ όλη τη διάρκεια της δημιουργίας του βιβλίου, μπορούσα να απορρίπτω και να προτείνω και το ίδιο μπορούσε να κάνει και η σχεδιαστική ομάδα. Ήταν μια διαδικασία αλληλεπίδρασης, δεν έδωσα ένα χειρόγραφο που μετά έφυγε από τη δική μου αισθητική.

“Ήταν λίγο δύσκολο αρχικά να το συνειδητοποιήσω πως είχε γίνει πραγματικότητα, αργότερα ένιωσα μεγάλη χαρά για το έργο που κρατούσα στα χέρια μου, τότε κατάλαβα τη δύναμη που έχει ο γραπτός λόγος.”