Τα Φτερά της Αλλαγής

14.00  12.60 

Η Ρούλα Παπαθανασίου εργάζεται ως θεραπεύτρια και συντονίστρια εργαστηρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια απολαµβάνει να συνδιοργανώνει φεστιβάλ εναλλακτικού τύπου, στα οποία λαµβάνουν µέρος άνθρωποι από όλα τα σηµεία του πλανήτη.

Η κινητήρια ορµή της χαρακτηρίζεται από την επιθυµία της να ταξιδεύει, να παρουσιάζει τη δουλειά της και να ανακαλύπτει το δώρο της ζωής. Την ενδιαφέρει να εξερευνά τα σηµεία που διασταυρώνεται η πνευµατική άσκηση, η δηµιουργικότητα και η καθηµερινότητα, µε επίγνωση στη µοντέρνα κοινωνία που ζούµε. Να παρατηρεί πώς όλες οι πλευρές της ζωής µπορούν να οδηγήσουν στην αφύπνιση. Είναι αφοσιωµένη στην ενδυνάµωση τόσο του εαυτού της όσο και των ανθρώπων που επιλέγουν να συνεργαστούν µαζί της. «Καλύτερα να συνυπάρχουµε σε µια κοινωνία ενδυναµωµένων παρά σε µια κοινωνία θυµατοποιηµένων ανθρώπων».

Στην Ασία και κυρίως στην Ταϊλάνδη συνεχίζει να ταξιδεύει κάθε χρόνο, εξελίσσοντας συνεχώς τις σπουδές της. Πιστεύει στις σχέσεις που αντέχουν στο χρόνο και αφοσιώνεται σε αυτές. Αν και Ελληνίδα, δεν έχει πάψει ποτέ να νιώθει µια πολίτης του κόσµου και το µεγάλο της όνειρο είναι να περιπλανηθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερα µέρη αυτού. 

Για περισσότερες πληροφορίες, µπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της:

www.roulapapathanasiou.com

Αγορά Τώρα Διαβάστε περισσότερα